' Activiteiten rondom De Levensloop in 2012 '
Activiteiten in 2012

Activiteiten in 2012

Activiteiten 2012

Klik op de afbeeldingen aan de rechterkant voor vergroting.

Artikelen in Contact

Op 10 april 2012 verscheen de eerste publicatie in meerdere edities van het weekblad Contact. Het tweede artikel is geplaatst in een uitvaartkatern in november 2012.

Allerzielen viering

Op vrijdag 2 november 2012 heb ik mee gewerkt aan de Allerzielen viering op de R.K. Begraafplaats in Kranenburg en de Algemene Begraafplaats in Vorden. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door Marion Polman Uitvaartbegeleiding.
Ik heb een gedicht van Marinus van den Berg in het Achterhoeks voorgedragen en een symbolisch verhaal over de levensloop van een boom voor gelezen. Het waren bijzonder sfeervolle en gedenkwaardige ervaringen.
Meer informatie over deze viering is te vinden op haar website:
http://www.marionpolman.nl/index1.php

Hengelose Pleinenfeest

Dit feest heeft plaats gevonden op vrijdag 14 december van 16.00 uur tot 19.00 uur op diverse lokaties in het centrum van Hengelo Gld. Voordat ik verdreven werd door wind en regen schreven diverse mensen hun wensen op een kaartje. Deze kwamen in de wensboom te hangen. Ook had ik diverse gesprekjes met bezoekers over mijn onderneming 'De Levensloop'. Ik merkte dat mijn naamsbekendheid groeiende is.

Lezingen

Op 10 oktober 2012 verzorgde ik een lezing in de bibliotheek in Hengelo Gld. Onderwerp was ritueel begeleiden bij afscheid, gedenken en vieren.
Op 17 september 2012 heb ik bij de VPTZ Hengelo-Keyenborg eveneens een lezing rondom ritueel begeleiden gehouden.